همه چیز درباره عوارض کاشت ناخن

اگر مدتیست با دیدن دوستان و آشنایان خود به این فکر افتاده‌اید که ناخن بکارید و زیبایی دستان خود را چند برابر کنید، پیشنهاد می‌کنیم اول عوارض این کار را بررسی کنید. کاشت ناخن عوارض زیادی به همراه دارد که شاید از تعداد زیادی از آنها خبر نداشته باشید. برخی از مهمترین عارضه‌هایی که به احتمال زیاد با آن درگیر خواهید شد، شکننده شدن ناخن، اگزمای پوست اطراف ناخن و شیار شیار شدن آن است. در این مقاله از مجله سبک زندگی قصد داریم شما را تمام عوارض کاشت ناخن به هر شکلی مثل ژله‌ای، با پودر، برای نوجوانان و… را بررسی کنیم.

عوارض کلی کاشت ناخن

به طور کلی کاشت ناخن به هر شکلی که باشد، یک سری عوارض کلی دارد که پیش از بررسی هر مورد خاص باید درباره آن بدانیم. البته شدت و نوع این عوارض جدای از نوع کاشت، بسته به جنس پوست و شرایط بدنی هر فرد متفاوت است. با این حال این عوارض به طور کلی شامل موارد زیر است که به شکل جدول برای شما آماده کرده‌ایم:

مواد مورد استفاده دارای یک سری گاز سمی هستند که به طور کلی روی سلامت افراد تاثیر می‌گذارد.

 

کاشت ناخن به هر شکل باعث نازک شدن ناخن‌ها از هر جنسی که باشد می‌شود.

 

برخی از افراد نسبت به کاشت ناخن آلرژی دارند و این موضوع باعث می‌شود بعد از کاشت دچار یک سری حساسیت خاص شوند.

 

کاشت ناخن در بسیاری از موارد باعث تغییر رنگ آن نیز می‌شوند.

 

تماس با مواد شیمیایی مورد استفاده در کاشت احتمال بروز به سرطان را افزایش می‌دهد.

 

همچنین ترک ناخن نیز از دیگر عوارض کاشت ناخن به هر شکلی است.

 

جدای از این عوارض کلی، هر کدام از انواع کاشت ناخن نیز عوارض خاص خود را دارند که در ادامه تک به تک آنها را بررسی خواهیم کرد.

عوارض کاشت ناخن ژله ای

کاشت ناخن با ژل، مانیکور ژل نیز نامیده می‌شود. استفاده مکرر از کاشت ناخن ژله‌ای در طولانی مدت باعث عوارضی مثل ابتلا به سرطان پوست، پیری زودرس، رشد قارچ به خاطر فضای بسته‌ای که روی ناخن شکل می‌گیرد و البته افزایش باکتری به خاطر نرسیدن نور به این منطقه می‌شود.

عوارض اشعه کاشت ناخن

همان‌طور که می‌دانید هنگام کاشت ناخن با دستگاه، از اشعه UV استفاده می‌شود. این اشعه به خودی خود مضراتی دارد که وقتی در کاشت ناخن نیز از آن استفاده شود، به خاطر مدت زمان اکسپوز اشعه (میزان بار الکتریکی ایجاد شده به واسطه پرتوهای یون الکترومغناطیسی) در این روش عوارضی به همراه دارد که مهم‌ترین آنها شامل افزایش چین و چروک روی پوست دست، افزایش احتمال ابتلا به سرطان پوست و حتی آسیب به DNA می‌شود.

عوارض اشعه کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن با پودر

کاشت ناخن با پودر نیز عوارض زیادی به همراه دارد. در این شیوه بیشتر از دیگر روش‌ها اصول بهداشتی زیر پا گذاشته می‌شود و به همین دلیل عوارضی مثل ضعیف شدن پایه ناخن، نازک شدن و در نهایت افزایش شکنندگی بافت ناخن، افزایش احتمال به نفس تنگی و حتی آسم به همراه دارد. اگر باردار هستید به هیچ وجه از این روش برای کاشت ناخن استفاده نکنید؛ چرا که اتیل متاکریلات و تولوئن موجود در پودر کاشت ناخن به طور مستقیم روی جنین اثر مضر دارند.

عوارض کاشت ناخن برای بدن

به جز موارد کلی و جزئی که گفتیم، کاشت ناخن یک سری عوارض دیگر برای بدن دارد که باید از آنها اطلاع داشته باشید. این عوارض را می‌توان به شکل زیر لیست کرد:
• ابتلا به اگزما به خاطر برخورد پوست با مواد شیمیایی ناسالم.
• افزایش التهاب زیر ناخن و افزایش احتمال افتادن ناخن بعد از مدتی به خاطر این التهاب.
• ایجاد قارچ و باکتری زیر ناخن به خاطر عدم رسیدن اکسیژن و نور به این ناحیه.
• احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی به خاطر وجود استافیلوکوکوس اورئوس و باکتری استرپتوکوک در ترکیبات شیمیایی مورد استفاده برای کاشت ناخن.

منبع: https://www.news18.com/lifestyle/5-negative-effects-of-getting-nail-extensions-7598107.html

عوارض کاشت ناخن برای بچه ها

گاه دیده می‌شود که کودکان نیز به تقلید از بزرگسالان ناخن می‌کارند. این کار با اینکه در ظاهر از نظر آنها خوشایند است، اما در طولانی مدت عوارض خطرناکی روی سلامت بچه‌ها می‌گذارد. برای مثال تحریک درماتیت تماسی آلرژیک، افزایش شکنندگی ناخن‌ها، ایجاد اونیکولیز یعنی جدایی بین ناخن و بستر ناخن و افزایش خطر ابتلا به عفونت ناخن از مهم‌ترین این عوارض برای کودکان است.

عوارض کاشت ناخن برای نوجوانان

درست مانند کودکان، نوجوانان نیز بعد از کاشت ناخن شاهد عوارض خطرناکی خواهند بود. این عوارض برای نوجوانان دارای شدت بیشتری است؛ زیرا نوجوانان در انجام کاشت ناخن بدون عموما بدون نظارت والدین عمل می‌کنند. تعدادی از مهم‌ترین این عوارض شامل قرمزی، چرک یا تورم در ناحیه ناخن، ایجاد محلی گرم و مرطوب برای رشد قارچ و میکروب و البته افزایش شکنندگی و ضعف ناخن‌ها می‌شود.

عوارض کاشت ناخن برای زنان باردار

اگر باردار هستید، کاشت ناخن باید با رعایت یک سری اصول انجام شود؛ چرا که ممکن است هم روی سلامت خودتان تاثیر منفی بگذارد هم روی جنین درون شکمتان. از مهم‌ترین عوارض کاشت ناخن برای زنان باردار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
امکان ایجاد واکنش‌های آلرژیک روی بدن، بروز عفونت های قارچی، تاثیر منفی روی تکامل و رشد جنین به خاطر وجود مواد شیمیایی خطرناک مورد استفاده در کاشت ناخن، امکان تغییر رنگ ناخن و درنهایت کنده شدن ناخن.

منبع: https://www.medicalnewstoday.com/articles/can-you-get-your-nails-done-while-pregnant

عوارض کاشت ناخن برای زنان باردار

عوارض کاشت ناخن پا

کاشت ناخن پا نیز که پدیکور نامیده می‌شود، عوارض زیادی در پی دارد. این عوارض نیز درست مانند عوارضی که ناخن دست با آن روبروست شامل موارد زیر می‌شود:
تضعیف بافت ناخن به خاطر استفاده از روند اکستنشن ناخن پا.
خطر ابتلا به قارچ که به خاطر ایجاد محیطی مرطوب اطراف ناخن‌های پا بعد از کاشت است.
جداسازی بستر ناخن که نتیجه استفاده مدام از روند کاشت ناخن پا است.
فرمالدئید، تولوئن و دی بوتیل فتالات مورد استفاده در مواد شیمیایی کاشت ناخن به مرور باعث آسیب شیمیایی به پوست و ناخن می‌شود.
نازک شدن صفحات ناخن که از عوارض استفاده از سوهان کاری مدام هنگام کاشت ناخن پا است.

عوارض کاشت ناخن پا

عوارض پوستی کاشت ناخن

کاشت ناخن تنها شامل عوارضی برای خود ناخن نمی‌شود، بلکه روی پوست اطراف آن نیز آثار مخربی به همراه دارد. این عوارض به طور خلاصه شامل موارد زیر می‌شود:

استفاده از مواد شیمیایی مانند اکریلیک، ژل یا رزین‌های مصنوعی باعث پوست پوست شدن محیط اطراف ناخن می‌شود. همچنین تماس مستقیم مواد شیمیایی مورد استفاده در کاشت ناخن با پوست منجر به خشکی، قرمزی، خارش و حتی ترک خوردن آن می‌شود.گاهی نیز دیده شده که پوست اطراف ناخن به خاطر استفاده طولانی مدت از مواد شیمیایی مورد استفاده در کاشت دچار التهاب شده است.

عوارض کاشت ناخن در دراز مدت

شاید هیچ کدام از عوارض نام برده را در مدت زمان کوتاه مشاهده نکنید، اما کاشت ناخن چه ناخن دست باشد چه پا، دارای عوارضی طولانی مدت است که می‌توان به مهم‌ترین آنها به شکل زیر اشاره کرد:

ضعیف شدن بافت ناخن اولین عارضه طولانی مدت کاشت ناخن است. این ضعف و شکنندگی به مرور با عفونت و آسیب به بستر ناخن همراه می‌شود. سپس ممکن است به تدریج واکنش‌های آلرژیک نیز به این عوارض افزوده شده و درنهایت باعث کنده شدن ناخن شود.

جلوگیری از عوارض کاشت ناخن با چند ترفند ساده

تا اینجا درباره عوارض کاشت ناخن توضیح دادیم، اما بد نیست بدانید که چطور می‌شود جلوی این عوارض را گرفت. البته جلوی تمام عوارض را نمی‌توان گرفت اما رعایت بعضی نکات باعث جلوگیری از بروز بخش وسیعی از آنها می‌شود. راه‌های جلوگیری از عوارض کاشت ناخن به طور خلاصه شامل موارد زیر می‌شود:

قبل از آغاز کاشت ناخن، حتما دست یا پای خود را به خوبی بشویید و یک روتین مراقبت از ناخن داشته باشید تا در اثر برخورد با مواد شیمیایی یا دستگاه‌ها آلودگی روی پوست به درون گوشت ناخن نفوذ نکند. سعی کنید در یک آرایشگاه با کیفیت و دارای استاندارد کار کاشت را انجام دهید. اگر هم قصد دارید خودتان این کار را انجام دهید، از محصولات با کیفیت استفاده کنید. حتما سطح کار را قبل از شروع کاشت ضد عفونی و تمیز کنید تا تماس با آن عوارض ناخواسته‌ای نداشته باشد. از ناخنکار بخواهید وسایل خود را قبل از کاشت ضد عفونی کرده و حتما هنگام کار دستکش بپوشد.

سخن پایانی

در این مقاله عوارض کاشت ناخن را به طور اعم و اخص توضیح دادیم. گفتیم که ممکن است با عوارضی مثل التهاب، افزایش شکنندگی ناخن، تجمع باکتری و قارچ روبرو شوید. همچنین راه‌های برای جلوگیری از بروز این عوارش پیشنهاد دادیم. در پایان امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید بوده و بتوانید بدون تحمل عوارض، ناخن‌هایی زیبا بکارید.

سوالات متداول

کاشت ناخن برای خانم‌های باردار چه عوارضی دارد؟

امکان ایجاد واکنش‌های آلرژیک روی بدن، بروز عفونت‌های قارچی، تاثیر منفی روی تکامل و رشد جنین به خاطر وجود مواد شیمیایی خطرناک مورد استفاده در کاشت ناخن، امکان تغییر رنگ ناخن و درنهایت کنده شدن ناخن.

چرا کاشت ناخن با اشعه ممکن است خطرناک باشد؟

به خاطر اینکه اشعه UV استفاده شده در روند کاشت ناخن باعث افزایش چین و چروک روی پوست دست، افزایش احتمال ابتلا به سرطان پوست و حتی آسیب به DNA می‌شود.

دلایل زرد شدن ناخن بعد از کاشت چیست؟

از مهم‌ترین دلایل زرد شدن ناخن بعد از کاشت می‌توان به عفونت قارچی، مواد شیمیایی و آسیب فیزیکی همراه با کاشت اشاره کرد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا